Geniesserküche / Gourmet cuisine from the steam oven
Recipes for the BORA X BO
(Sprache: Englisch)
Sterneküche trifft Spitzentechnologie: die besten Rezepte von Lafer, Senn, Speinle und Witzigmann für den Dampfbackofen Sterneküche trifft Spitzentechnologie: die besten Rezepte von Lafer, Senn, Speinle und Witzigmann für den Dampfbackofen
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Produktinformationen zu „Geniesserküche / Gourmet cuisine from the steam oven “
Sterneküche trifft Spitzentechnologie: die besten Rezepte von Lafer, Senn, Speinle und Witzigmann für den Dampfbackofen Sterneküche trifft Spitzentechnologie: die besten Rezepte von Lafer, Senn, Speinle und Witzigmann für den Dampfbackofen
Klappentext zu „Geniesserküche / Gourmet cuisine from the steam oven “
Four Michelin-star chefs take cooking and baking in the steam oven to a whole new level: whether you want succulent roasts, crisp crusts, crunchy fresh vegetables or light and creamy soufflés, Johann Lafer, Andreas Senn, Cornelius Speinle and Eckart Witzigmann reveal their best recipes for the BORA X BO flex oven and guarantee top-class culinary indulgence thanks to their creative and diverse flavour combinations. Some of the tantalisingly tempting dishes include duck breast in a ginger crust, crunchy rice rolls on sesame spinach, green tomato gazpacho, vegetable, and chickpea papillotes, lemon cream and Swiss carrot cake.
Autoren-Porträt von Johann Lafer, Andreas Senn, Cornelius Speinle, Eckart Witzigmann
Chef of the century, Eckart Witzigmann, has influenced some of the world's best establishments as Germany's first three-star chef. In 1971, he led a revolution in German cuisine from the Tantris restaurant. Many artists, monarchs and food lovers flocked to his Aubergine restaurant in Munich to admire his culinary prowess.
Produktdetails
- Autoren: Johann Lafer , Andreas Senn , Cornelius Speinle , Eckart Witzigmann
- 2022, 312 Seiten, Masse: 23,4 x 26,5 cm, Gebunden, Englisch
- Verlag: Gräfe & Unzer
- ISBN-10: 3833885246
- ISBN-13: 9783833885242
- Erscheinungsdatum: 29.06.2022
Sprache:
Englisch
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